Murmeli on kummallinen tyyppi...

Runoilija Chevonne

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Parempi myöhään kuin ei milloinkaan'
 

Murmeli on kummallinen tyyppi
Murmeli on rahanahne, mutta
Murmeli on laiska
Murmeli on pummi ja
Murmeli elää muiden siivellä
Murmeli itkee itselleen töitä, mutta
Murmelia ei huvita tehdä niitä
Murmeli jättää kaiken aina viime tinkaan

Murmeli on sadistinen persoona
Murmeli lyö, potkii, puree
ja haukkuu muita ihmisiä
Murmeli kiusaa toisia, mutta
Murmeli suuttuu,
jos häntä kiusataan
Murmeli on kamala kakara

Murmeli kuuntelee heviä
ja kulkee mustissa
Murmeli juoksee festareilla ja keikoilla
Murmeli luulee olevansa heviäijä,
vaikka onkin tyttö

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot