Kyyneleitä

Runoilija Chevonne

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Parempi myöhään kuin ei milloinkaan'
 

Viima käy ihollani
Läheisyyden lämpö kylmennyt
kuin uuni,
jossa vain tuhka lepää

Kosketuksen muisto
Tuntuu,
enää kipuna iholla,
arpina vain

Huokaus hiuksissa
Vain tuulenhenkäys
syksyn ruskeissa lehdissä,
kuolleissa

Kyyneleet
Poskille kuivuneet,
matkalle eksyneet,
unohtuneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettaa, kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot