t

Runoilija Correta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Non chiudere mai il tuo cuore
To believe in you is like crashing my own opportunities.
Would it be out of line if i said "I miss you"?
 

se olisi kuin unesta
kuin unelmaa
jos sanoisit sanoja
joita olen laittanut kuvitelmissani suuhusi
kun lausuisit lauseita
joita olen kauan kaivannut
ja kaivannut sinun ääntäsi niihin
silloin tietäisin että olen sinun
koska sinä sanoisit sen minulle
niinkuin olet sanonut jo kauan
minun kuvitelmissani

se ensimmäinen aamu
kun heräisin huoneestasi
tai omastani ja tietäisin
että olet siellä luonani
se ensimmäinen aamu
olisi kuin unelmaa
ja sitten toivottavasti alkaisi arki
yhteinen arki
sellainen jota minä olen kaivannut jo kauan
sellainen arki johon sinä kuuluisit

nyt toivoisin
että sinä olet toivonut arkea
johon minä kuuluisin
sillä jos sinä toivoisit niin
niin kaikki olisi siinä
kaikki mitä olen kuvittelut
kaikki mitä tällä hetkellä haluan

siinä olisit sinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot