Nimetön

Runoilija Correta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Non chiudere mai il tuo cuore
To believe in you is like crashing my own opportunities.
Would it be out of line if i said "I miss you"?
 

Jos vain saisin sut joskus niin lähelle,
että voisin koskee sun sydämeen.

Jos vain voisin olla sulle niin hyvä,
että satuttaisin samalla itseäni.

Sillä ei sillä kivulla olisi väliä,
jos vain voisin olla lähempänä kuin koskaan

Edes kerran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot