Halpa

Runoilija nipsuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muistattehan, että kaikki runoni eivät välttämättä liity minuun mitenkään, tai ole todellisia.
 

Oon kyllästyny olemaan halpa,
en taho olla se aina,
joka valitaan leluna,
se jonka kanssa pidetään vaan hauskaa,

jos luulit etten mä osaa muuta,
oot väärässä,
mä en oo huora,
en haluu olla enää tässä,

tää tilanne saa mut itkee,
en jaksa esittää enää muuta,
en sitä miks ihmiset mut tekee,
en sitä millaseks mua luullaan,

jos luulit et tää on mulle jotenki helppoo,
et tunne mua ollenkaan,
vaikkei must aina oo,
totuutta kertomaan,

mä en oo huora,
en haluu et mulla leikitään,
mä oon jotain muuta,
en tiiä itekkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan riipaiseva runo.

Hyvin rehellinen riipaiseva teksti. Koskettaa lukijaa suoraan tunteisiin. Kiitos tästä !

 

Käyttäjän kaikki runot