Lintu & satumaa

Runoilija nipsuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muistattehan, että kaikki runoni eivät välttämättä liity minuun mitenkään, tai ole todellisia.
 

Korkealla puistossa,
näen linnun lentävän,
maailmaa valloittamassa,
saanut suuren tehtävän,

Lintu löydä rakkaus,
lennä satumaahan,
se kuoreen pakattu pakkaus,
sinulle avataanhan?

Lintu pieni sulosiipi,
lennä satumaahan,
etsi juuret itsellesi,
vielä takaisin palaathan?

Korkealla taivaalla,
lintu litää,
pieni lintu uljaana,
satumaahan kiitää.
~

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot