Käännekohta

Runoilija nipsuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muistattehan, että kaikki runoni eivät välttämättä liity minuun mitenkään, tai ole todellisia.
 

Kun kuljen elämän käännekohdassa,
tiedän miltä tuntuu pelätä,
tiedän miltä tuntuu odottaa,
tulevaa tietämättä,

vaikka taival on loputon,
en aio luovuttaa,
ja vaikka matka raskas on,
aion jatkaa matkaa, käsikädessä rakkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja surullinen runo. Herätti miettimään kaikenlaista.

 

Käyttäjän kaikki runot