Nimetön

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Kaltaisesi naiset ovat sielultaan rumia,
läpimätiä sisältäpäin.

Koitin olla sinulle hyvä.
En hakannut tai solvannut.
Tein töitä, jotta sinulla olisi kaikkea mitä tarvitsit.

Silti menit ja jaoit itseäsi niille miehille.
Tiedätkö miksi sellaisia naisia kutsutaan?
Kuinka kykenet katsomaan peiliin,
kaikkien tekojesi jälkeen?

Tarinasi kiertää ympyrää.
Jätit minut raunioina jälkeesi,
kohteenasi uusi uhri viaton.

Ihmiset ympärilläni pelkäävät katkeroitumistani.
Miten voisinkaan olla katkeroitumatta?
Se pitää minut kasassa, voimissain.
Ilman sitä tunnetta,
en jaksaisi enää puolustaa itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo.
Pidin tästä.
Toisinaan ihmiset toimivat käsittämättömästi.
Ehkäpä muutkin tunteet ajan kanssa jälleen heräävät.
Voimia.

rankka tilanne

pidin runon rehellisestä asenteesta

 

Käyttäjän kaikki runot