Turhia painolasteja

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

Ruuhta raahaan ja vedän.
Mitä matkaani olenkaan ottanut.
Niin monesti vannon,
että jätän sen seuraavaan kadunkulmaan.
Seuraavalla viikolla huomaan edelleen raahaavani sitä.

Kunpa salama iskisi ja polttaisi koko ruuhen.
Loppuisi se rahtaaminen ja voisin juosta.
Menisi viikko, menisi kaksi.
… ja huomaisin rahtaavani uuden karheaa ruuhta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot