Teknoa kesällä

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

Kesäiltana tanssin oravan kera
suksin aamunkoittoon asti
hullaannun kukkien terälehdistä
unohtuu arkinen lasti

Vasara takoo päässäni
ja pistää jalan vispaamaan
toiset terassilla istuu
ja tyytyy tislaamaan

Jaardeja orjakaleerilla lasken
melat cd:n tahtiin hyppii
vapaus ilman lunta
mikä voi kesällä ihmistä nyppii

Voitko hitaasti vaihtaa jo tuon teknon rappiin
huutaa saaressa urpo
mutta minkä minä sille mahdan
että kehossani kehrää turbo

Hyppy ja ylös letti heilumaan
rantaan ajaudun kuin lehmä navettaan
imen tuoksuja kesän
ja postaan kuvan kaverilleni Hettaan

Hän vastaa hyppää kyytiin
tuon porovaljakon
vastaan en ehdi
täytän kukilla tämän maljakon

Teknoa huppuun lataan
kirjoittaen viimein lausekasan
öiden pimentyessä syksyn tullen
etsin sitten sen hukkuneen rasan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot