Missä olet, ystäväni?

Runoilija 541e89e449fae45ea9e52a150dd174e5

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.7.2018 3:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon sellanen että kirjoitan jtn mitä mieleen tulee, ja välttämättä ei ole mtn järkeä ees niissä runoissa, mutta jooh...

Mottoni:
Antaa palaa! Kerranhan sitä vaan eletään!

Olen huomannut, että kirjoitan nykyään paljon kuolemasta. Sitä siis varmaan jatkossakin.
 

Minne menit sä, kun etsin sua, ystävä?
Etsin sua paikasta yhdestä ja toisesta,
sinua en löytänyt.

Kuukausia siitä jo on, kun sinut kadotin,
en sinua löytänyt vieläkään.
Sitten hautausmaalle kävelin,

Siellä oli lukuisia hautoja, joista yksi osui silmääni.
Siinä oli nimesi kaiverrettu kiveen.

Sitten tajusin, olit siellä, kotona.
Olet kodissa, jonne päätit lähteä.

Isä, kaipaan sinua hirveesti :'(
Kaikki me kaivataan.
Mutta minä tiedän, että kaikki on hyvin sulla,
ei sua satu mikään, olet tuskaton.
Jätit jälkeesi jäljen sydämiimme.

Kiitos kun olit elämässämme tähänkin saakka,
emme olisi sinua vielä päästäneet täältä pois.

Selite: 
Näinhän se on...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot