Kivikot

Runoilija Yaz67

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja kirjoitellut yli 35v omaksi ilokseen.
Tällä hetkellä hieman vähemmän pitkäaikaisen sairauden takia.
Mutta kyllä niitä välillä tulee.
Ihanaa syksyä kaikille <3

 

Miten Askel ei
koskaan
totu rikki repiviin
kiviin,
verestäviin haavoihin.

Pelko jäisellä tiellä.
Ei uskallusta astua
väärään kohtaan.
Väärille jalanjäljille

Lippusi liehuu
niin korkealla.
Näen sen jo kaukaa.
Alla pehmoinen valkea
hiekkaranta.

Yhdessä astumme vihreälle
keitaalle.
Haavat paranee
Ja elämän kivikot taakse jää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot