Unhola

Runoilija kuutamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä ja nuutunut,
kuin kahvi jäähtyneenä pöydällä.
Kukkatapetti,
kauniin punainen,
nyt kuivuneena tippuvat terälehdet sen.
Valokuva kaatuneena kirjahyllyssä,
seitit sitä peittävät.
Ikkunassa roikkuu enkeli lasinen,
toinen siipi sirpaleina lattialla.

Ei enää eloa,
ei ole ketään rakastamassa.
Maailma vei.
Ovet on suljettu.

Unohdettu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis runo, ihanan epätoivoinen, jäinen... kaunista kaunista.... :D
varsinkin toi kohta 'Ikkunassa roikkuu enkeli lasinen,
toinen siipi sirpaleina lattialla.'
Kaunista.... '
:)

 

Käyttäjän kaikki runot