Ei kaukana - ei lähellä

Runoilija zensmile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämän virrasta saalistamaani on tämä. 
Siitä yhteisestä virrastamme, 
johon kaikki ammennamme 
ja josta me kaikki rakennumme. 

Kaikki liittyy kaikkeen
eikä lopulta mitään tule rajata 
minun tai toisen elämäksi, 
todeksi tai fiktioksi. 
Kaikki vain on. 

Olen iloinen, kun olet päätynyt tänne hetkeksi!
Uskaltaudu toki elämään
ensimmäistä tekstiä pidemmälle - 
ota vaikka satunnaisotoksena 
jokin aikaisempi teksti, 
sillä en pitäydy yhdessä aiheessa tai tyylilajissa. 


 

Mikään ei ole nykyään kaukana
	signaalit maailman ääristä
Kokemusaddiktio ja eksotiikka
Elämä täynnä
	eikä mikään ole enää lähellä
		minua sinussa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on niin huikea määrä sisältöä, etten pysty edes sanoiksi luomaan kaikkia ajatuksiani... kiitos niistä!!

Tietokoneella ja kännykällä tavoittaa muttei se koskaan korvaa livenä elettyä, koittua.
Hieman haikean surumielinen loppu.

Todella nykyaikaa kuvaava. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot