Miksi.?

Runoilija Minnie91

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jag heter möggis.
 

Luotin sinuun,
uskoin sanoihisi.
Annoin sinulle monta tilaisuutta.
Tartuin käteesi,
Katsoin silmiisi
Mutta mitään ei tapahtunut,
sinä vain et halunnut minua
Miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*yhdyn edillisiin kommenteihin*

 

Käyttäjän kaikki runot