Milloin lopetat

Runoilija Minnie91

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jag heter möggis.
 

Näen sut ja sinä katsot minua, luuletko että voin katsoa sinua ?
Yhteinen aikamme jo kauan sitten päättyi, meidän välit totisesti jäätyi.
Nyt on uusi aika menossa, uudet tavat jo lennossa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, tää on mulle ku taikaavaan.
Oon onnellinen, ole sinäkin

Selite: 
Mileen palas muistot nää, jäin silloin yksin hämärään. Nyt on parempi aika ja uudet kujeet, älyä sinäkin sejo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot