Kun palaat

Runoilija e906e3741317a0b30e52defb221e33fd

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2018 21:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astu,
älä askeleideni eteen,
vaan niiden viereen

sillä vain vieressäsi
haluan kulkea,
kanssasi tuntea
maailman tuulet.

Estä,
älä rakkauttani,
vaan eroavat tiet

sillä nämä polut
ovat valtatiemme
yhteiseen tulevaisuuteen

Kun lähdet

jätä,
älä kaipuuta sydämeeni,
vaan hymysi

sillä hymyn kauneimman
saat takaisin

kun palaat takasin,
Rakkaani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot