Tiet erkanevat

Runoilija e906e3741317a0b30e52defb221e33fd

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2018 21:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseemme kahlittu toisiimme,

kun tiemme loppuu tähän,

synkkään risteykseen

jossa katseemme sen

viimeisen kerran erkanevat,

viimeisen silmäyksen aikana

emme jaa enää yhteistä kotia,

vaan menneisyyden

joka kulkee muistoissani

nämä tulevaisuuden polut,

vain ystävinä.

Selite: 
Ero, vain kaipuu sydämeäni "koristaa".
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot