Rakkaudella

Runoilija Sirkutes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kirjoittamista aina kun aika antaa sille luvan.. Kirjoitan aika salamyhkäisesti, eikä tarvitse ihmetellä jos jotain ei juuri sillä hetkellä käsitä. Tuppaan laittamaan kummallisia persoonia, koska ajattelen usein asiat niin kuten itse näkisin itseni tekemässä niitä. :)
 

Loppuivat sanat siihen,
mistä entiset ne aloittivat.
Sanoja et löytänyt sieltä,
minne arvet ne piilottivat.

Puutuneisuuden tunnet siellä,
mistä ennen löysit itsesi.
Tuntemattoman tiellä,
minne laitoitkaan itsesi?

Et löytänytkään kotiisi.
Et löytänytkään turvaasi.
Siellä missä kävelet eteen päin,
kuka on sinun kanssasi?

Kädestä kiinni pitäen,
pudotessasi vastaanottaen.
Sinua aina rakastaen,
sinä.

Selite: 
Omalle rakkaalleni Juholle<3 Pian tulee 2,5 v.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo alku

"Loppuivat sanat siihen,
mistä entiset ne aloittivat.
Sanoja et löytänyt sieltä,
minne arvet ne piilottivat."

on hienointa tässä
mutta ei tää muutenkaa oo huono
tasapainoinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot