Hiljaisuus

Runoilija Sirkutes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kirjoittamista aina kun aika antaa sille luvan.. Kirjoitan aika salamyhkäisesti, eikä tarvitse ihmetellä jos jotain ei juuri sillä hetkellä käsitä. Tuppaan laittamaan kummallisia persoonia, koska ajattelen usein asiat niin kuten itse näkisin itseni tekemässä niitä. :)
 

Hiljaisuus tulee luoksemme, kun emme löydä sanoja,
kun on liian hiljaista on pakko puhua.
Kaukaisimmastakin tunteesta,
on vaikea mitään sanoa.

Pelottavimmasta ajatuksesta, myrskyiseen muistoon,
kauas on aika ne kuljettanut.
Näkymättömän vaaran uhatessa,
suojaudut pelastajaasi vastaan.

Totuus tulee luoksemme, kun emme halua nähdä sitä,
kun on liian myöhäistä on pakko tunnustaa.
Kauniimmastakin tunteesta,
on helppo väitellä.

Katoavista sanoista, ikuiseen tyhjään,
kauas on aika ne kuljettanut.
Uuden alun valjetessa,
olet valmis palaamaan takaisin.

Hiljaisuus tulee luoksemme, kun emme löydä sanoja,
kun on liian hiljaista on pakko puhua.
Pimeässä emme enää löydä itseämme,
neljänkään seinän sisällä.

Selite: 
Kirjoitan kirjoitelmaa, jossa kaksi nuorta tajuavat rakastuneensa toisiinsa. He eivät vaan pysty myöntämään sitä itselleen, eivätkä varsinkaan toisilleen. He eivät kuitenkaan tiedä mikseivät voisi kertoa tätä tunneta toiselle. Romanttinen tarina muuttuu loppujen lopuksi ihan toisenlaiseksi, mitä alussa voisi luulla. Loppua kuitenkaan en paljasta :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot