Se tavallinen ero

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kysyin miksi miten
ja hän alistui tulemaan vielä kerran,
kahville ylös, niin kuin silloin,
ja hän tuli lopulta sisään
katseli hissin seiniä kuin taivasta iltaisin

milloin, missä olin minä,
kasvoin ohi, katsoin tulevaan, en nykyiseen
on tässä jotain hyvääkin,
sanoi hän
yritin näyttää happamelta, näyttää ylenkatseeni
tuijotella kahvia kupissa ja huokailla syvään

miten en ymmärtänyt,
miksei kukaan kertonut, että on olemassa lista asioista,
jotka ovat väärin
hän silittää minua kuin lasta
silmät kosteina,
ei et huijaa enää koskaan
poistun nyt siihen virtaan,

joka vie pohjalle asti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot