On niin paljon asioita

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koteloiduin sänkyyni pitkäksi aikaa
kun en jaksanut kättäni nostaa melua vastaan

kun asioita on vain liikaa
ettei niitä edes jaksa luetella

täytyy lävistää kämmenet
alkaa uskoa todistamattomiin

katsoin teekuppiin
pohjalle asti

ei en jaksa tänäänkään alkaa
tehdä luetteloimattomia

avata verhoja, katsoa maailmaa
joka ei ohjaa minua minnekään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minimalistinen ja melkeinpä nerokas, etenkin kolmanneksi ja neljänneksi viimeiset säkeet vaikuttivat. Olet taitava.

Tosi hieno runo, tiedän tuon tunteen

 

Käyttäjän kaikki runot