Musta joutsen

Runoilija Pessimist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen 16 vuotias tyttö. Lukekaa ja ottakaa selvää. Kenties samaistutte. (:
 

Taivas roikkuu päälläni,
en saa ulos sanaakaan
Seuraan hentoa elämänpolkua,
jonka langat kai katkeavat pian
Hanget ovat mustuneet,
taitaa sataa mustaa lunta
Lasikyyneleitteni keskeltä,
erotan lopulta jotakin
Musta joutsen johdattaa minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämän luettua on pakko huokaista. surullisen kaunista. lopullista. johdattaako se musta joutsen elämän loppuun? pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot