Liikkumaton

Runoilija Pessimist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen 16 vuotias tyttö. Lukekaa ja ottakaa selvää. Kenties samaistutte. (:
 

Kimonon silkkilanka on haalistunut,
hiusväri lähtenyt pois

Maljakossa kukat eivät enää kasva,
niiden kasvu tuntuu kuihtuneen

Pöytä on pölyssä ja vanhentunut,
sitä ei siivota kai koskaan

Lähtösi sai huoneen pysähtymään,
kyyneleetkään eivät enää putoa

En kestä kuunnella television huutoa,
talossa jossa mikään ei liiku

Satutit monia ja teit saman minulle.

Annan anteeksi sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot