Äänetön suru

Runoilija Pessimist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen 16 vuotias tyttö. Lukekaa ja ottakaa selvää. Kenties samaistutte. (:
 
 Kevät toi tullessaan surun
Sen, josta ei ääneen puhuta
(korkeintaan kuiskataan)
Se tuli taloomme kuin viikatemies

Nyt kun istun lähellä puolikuuta,
mietin olenko enää oikea ihminen
Vai olenko vain puolikas,
kuten kukkapenkki jota katselen?

En osaa oikeasti enää sanoa mitään.
Eikö kaikki ole jo sanottu?
Sinä lähdit pois
Tottahan se on
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvatunteinen runo. Lopetus erityisen hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot