Nimetön

Runoilija jEnnukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 16:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.7.1992

runosielu riimittelytaito rakastava
 

Miksi vierastat kosketustani?
Oman rakkaasi lämmintä, hellää
Käännyt pois turtana
Taas mietin miksi otat minut näin

Onko sinulla toinen?
Annat hänen koskea
Ottaa sinut itseensä
Pitää lähellään
Kun minä odotan sinua

Vai oletko kyllästynyt minuun?
Et jaksa sanoa
Et puolustaa itseäsi
Annat kaiken mennä korvista sisään ja ulos
Kun minä yritän antaa rakkautta

Tiedän etten ole helppo
mutta eihän suhteet muutenkaan?

Hiipuivatko tunteesi?
Olet kuin antaisit jotain
Mutten saa mitään
Jotain tuntuu lähellä
Ja kaipaan kaikkea mennyttä

Olen tehnyt kaikkeni eteesi
Jopa luopunut tupakeista rahan hädän keskellä
Antanut itseni kaikin tavoin
Lupautunut rakastamaan sinua aina
En vain halua kerätä sitä säälin kautta

Joten tee se helpommaksi
Jätä, jos et rakasta
Älä petä, älä anna minun tukahduttaa sinua
Et ole enää itsesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
jEnnukka Nimetön 11.12.2011 1 Runo
jEnnukka Rakennan palapeliä 30.4.2011 1 Runo
jEnnukka me 16.8.2010 2 Runo
jEnnukka sinä ja me 29.9.2009 0 Runo
jEnnukka palapeli 30.4.2011 1 Runo
jEnnukka Nimetön 5.4.2009 0 Runo
jEnnukka Nimetön 26.9.2009 0 Runo
jEnnukka Nimetön 4.4.2011 0 Runo
jEnnukka Nimetön 24.1.2009 0 Runo
jEnnukka Puu 31.10.2010 0 Runo