Puu

Runoilija jEnnukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 16:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.7.1992

runosielu riimittelytaito rakastava
 

Juuresta lähdin
Puuksi kasvoin
Värini sain elämällä
Rungon perintönä

Lehteni suvituulessa helmuvat
Auringolla ja ravinteilla kasvan
Runkoni vahva ja jykevä
Suojelee rakkaimpiani

Ja kun talvi tekee tuloaan
Lehteni pudotan ja runkooni värini tiivistän
Kylmä tuuli ja valkoinen lumi
Koristavat minut hetkeksi

Kevät tulee taas
Silmuni avautua saavat
Lehteni ja värini saan antaa
Koko maailmalle näyttää itseni

On aika lähettää uudet puun alut matkaan
Katsoa heidän kasvuaan
Antaen rakkautta ja ravinteita
Jotta he voivat itse luoda värinsä

Minä vain kasvan ja olen näyttävämpi
Nautin maailman menosta
Annan rakkautta
Ja katselen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
jEnnukka me 16.8.2010 2 Runo
jEnnukka Nimetön 26.9.2009 0 Runo
jEnnukka Nimetön 5.4.2009 0 Runo
jEnnukka Nimetön 11.12.2011 1 Runo
jEnnukka Nimetön 4.4.2011 0 Runo
jEnnukka Nimetön 24.1.2009 0 Runo
jEnnukka palapeli 30.4.2011 1 Runo
jEnnukka Puu 31.10.2010 0 Runo
jEnnukka Rakennan palapeliä 30.4.2011 1 Runo
jEnnukka sinä ja me 29.9.2009 0 Runo