Rakennan palapeliä

Runoilija jEnnukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 16:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.7.1992

runosielu riimittelytaito rakastava
 

Etsin kulmat
Jotka ovat kuin koko elämä

Alan ratkaista palojen paikkoja
Palat ovat kuin muistoja, henkilöitä, tarinoita

Saan kasaan alkuvaiheen
Lapsuuden

Nuoruus on vaikea kohta
Palanen hukassa, minä itse

Palapeli ei tunnu etenevän
Paloja on enemmänkin hävinnyt

Lähden ratkomaan jatkoa
Vaiheittain palapeli alkaa selviämään
Tulevaisuuden suunnitelmat

Itken menetettyjä paloja
Löydän ne rasiasta

Peli voi jatkua

Saan kasaan vaikean kohdan
Josta jatkankin hieman vaikeampaan

Tulevaisuuteen

Kaikki ei mennytkään kuin suunnitteli
Paloja olikin väärässä paikassa
Siirrän ne oikeaan paikkaan

Kunnes saan palaset paikalleen

Ja huokaisen helpotuksesta
Nauru tulvii suustani

Palapeli on valmis
Minä en vielä

Selite: 
Runo kertoo itsestäni; kuinka olen hukassa nyt ja tulevaisuudessa, mutta palaset loksahtelevat paikalleen, aikanaan. Tämän on myös tarkoitus olla opettava; Mitä turhia suunnittelemaan, elä päivä kerrallaan ja nauti elämästä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä! Se kolahtaa kohdalleni kivasti ;D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
jEnnukka me 16.8.2010 2 Runo
jEnnukka Nimetön 26.9.2009 0 Runo
jEnnukka Nimetön 5.4.2009 0 Runo
jEnnukka Nimetön 11.12.2011 1 Runo
jEnnukka Nimetön 4.4.2011 0 Runo
jEnnukka Nimetön 24.1.2009 0 Runo
jEnnukka palapeli 30.4.2011 1 Runo
jEnnukka Puu 31.10.2010 0 Runo
jEnnukka Rakennan palapeliä 30.4.2011 1 Runo
jEnnukka sinä ja me 29.9.2009 0 Runo