Unelmista ositukseen

Runoilija Legardier

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jonakin päivänä olen kokonaan olemassa"
 

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta, rakastaa… Sulle, mulle, sulle, mulle, sulle, mulle… Siihen väliin saimme mahtumaan viisitoista yhteistä hienoa vuotta.

Selite: 
Kaikki alkaa ja loppuu aikanaan. Olennaista lienee mitä siinä välissä ehtii tapahtuman.
Kategoria: 
 

Kommentit

niinhän siinä vain käy, kaikki loppuu aikanaan.
Tässä on sydän mukana.

 

Käyttäjän kaikki runot