Noloa

Runoilija Legardier

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jonakin päivänä olen kokonaan olemassa"
 

Olisi sittenkin pitänyt pitää itsestään parempaa huolta ja ylipäätään siitä miltä näyttää. Tiedä vaikka tuolta, usvaiselta suolta, nousisi hetken päästä elämäni nainen. Nainen hymyilisi lempeästi ylipainoiselle keski-ikäiselle typerästi hymyilevälle kaljulle miehelle jatkaen matkaansa. Noloa. En ikinä, enää laita maastohousuja jalkaan.

Selite: 
Mieli suojelee ja ironisoi joskus näinkin lempeästi lähtökohtaisesti vakavalla asialla eli miltä minä näytän ja kenelle vielä kelpaisin...:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot