Havusmäessä pe ilta

Runoilija Maatiainen

Järven jäätä
hiljaisia teitä
intopinkeä koira
pinkeä vetonaru
kelkka
vauhtia 
taivaalla oranssia
turkoosia ja kuita ja tähtiä

Arktiset ulottuvuudet
Saavutettavissa

Kauppa-autolta karkkipussi
Takkaan tulet

Mesotkoon maailma muualla
Täälä vain kuusipuu palaa paukkaen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä solahdin sun runoon raamit paukkuen... Enkä muuten aio poista ihan vähään aikaan!

Upea tunnelma

Otaks salmiakin 😀
Kiitos ja kyllä kiitos salmiakkia!
I h a n a, tälläistä lisää!
Tätä lukiessa lepää väsynytkin sielu ja rauha hiipii riutuvaan rintaan.
 

Käyttäjän kaikki runot