Jos vain tahdot

Runoilija Johannes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lentäen luokseksi tulisin
sulle kauneimmat runoni lausuisin
Jos vain tahdot olla mun
ja kuunnella hetken
sydäntäni ja lyöntiä sen
jos vain tahdot...

Selite: 
Omistettu "valonpisaroille" elämääni
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista!

Upea runo,vaikkapa laulun säkeistö.

 

Käyttäjän kaikki runot