Pettymys

Runoilija misu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luotin ja toivoin
Uskoin tulevaan
Luulin aidoksi rakkautta

Monet vuodet jaksoin uskoa
Nauroin muiden sanoille sinusta
Tiesin että olisit parempi

Hetki jolloin tajusin
että muut olivat oikeassa
vei uskon elämään, itseeni, kaikkeen.

Mitä minulle jää
kun kaikki olikin harhaa?
Onko tässä elämässä
enää mikään totta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot