tarha ja kukkapenkki

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 
Kyllä, minä olen se poika.
Alle viiden vanha,
joka hiekkakakkuja teki,
oli toisena kotina tarha.

Ainoat synnit ovat;
väärin kun ei toimi,
kun vain kotimatka ei kulkis,
kukkapenkin poikki.

Taakse jäivät tuon pojan,
tarha ja kukkapenkki.
Tuli kotimatkastakin,
kilometrien lenkki.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot