Jos

Runoilija Jolly

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If you don't know what to say, just smile.
 

Jos olisit surullinen,
minä lohduttaisin sinua.

Jos olisit iloinen,
olisin iloinen kanssasi.

Jos sinulla olisi unelmia,
auttaisin sinua toteuttamaan ne.

Jos sinulla olisi sydän suruja,
auttaisin sinua pääsemään yli niistä.

Jos sinulle tapahtuisi jotakin,
en pystyisi elään ilman sinua.

Selite: 
© Jolly
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Jolly Every day 30.9.2007 1 Runo
Jolly I miss 28.10.2007 0 Runo
Jolly Jos 30.9.2007 0 Runo