Piikit pelosta pystyssä

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Ei ole siiliä helppoa halata,
takana on ystäviä katalia
ja nyt sen mielikin on niin vakava.

Ei ole siiliä helppoa halata,
koskaan se ei tiedä mikä vaanii takana,
ei auttanut kuin turvaksi piikit selkäänsä vuolla.

Ei ole siiliä helppoa halata,
enää ei ole yhtään toista tukena
vain pelko muista kulkee aina mukana.

Ei ole siiliä helppoa halata,
kun mielessä sillä pyörii vain surua,
masussa maidosta isoja pieruja

Selite: 
Hahaa, kiitos isi :D </br> http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=94132#amedia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot