Mistä on pienet tytöt tehty?

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Minut on tehty rakkaudesta,
joka unohti itsensä.

Minun mieleni on tehty öljystä,
se erottuu vedestä.

Minut on tehty geeneistä,
joista löytyi virheitä.

Minun haarniskani on tehty juustosta,
kuumassa sulan kasvoilleni.

Minut on tehty luonteesta,
jonka syön pois lääkkeinä.

Minut on tehty kyyneleistä,
joita kerään yöni pimeydessä.

Minut on tehty tunteista,
joita en uskalla kohdata.

Minun ihoni on tehty pelosta,
joka huutaa kosketusta.

Minut on tehty ilmasta,
joka polttaa keuhkoissa.

Minun valoni on tehty voimasta,
se sammuu teidän kaikkien varjossassanne.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisa koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot