Talvi pelottaa minua.

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Maailman täytyttyä keijupölystä,
joka tappaa heikoimmat.
Ihmiset vuorautuneina rumiin trendisaappaisiin
valittaa untuvatakkiensa alla.

Ja minä,
villatakissa tulee kuuma,
ilman tulee kylmä.

Liikkuessa sattuu,
ilman tulee kylmä.

Sisälle mennessä silmälasit huurtuu,
ulkona tulee kylmä.

Ja minä,
minä neulon pipoja,
joita en tule koskaan pystymään laittamaan itse päähäni.
Ja minä,
minä neulon pipoja itselleni.

Tiedättekö,

en kuule sitä lumen narinaa kenkien alla.

En,

kun olen jo elokuussa kiinni lumihangessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot