Poks, poks, poks.

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Kattila, öljyä ja popcornia,
levy kutosella.

Entä jos olenkin
vain maissinjyvä,

jos odotammekin vain räjähdystä?

Oon Estrellan, Taffelin tai jokun muun.

Oon uuden vuoden raketti,
jonka joku luvatta ampuu.

Pientä tähtihilettä,
elämännälkä
ja liikaa lääkkeitä.

Syökää jo mut,
tiedän että teillä on nälkä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot