Spesiaali kesäflunssa.

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Se asuu mun vartalossa,
hermostoissa ja nivelissä.
Jalkapohjassa elohiirenä,
kutinana vanhoissa arvissa.
Se kuorii mut kuin kananmunan,
kopauttelee ja repii rikki minkä ehtii.

Kynnet leikkasin,
etten raavi sitä itsestäni.

Ehdin kuitenkin.

Tulehtui.

Mut mä tahtoisin vaan löytää,
tahtoisin niin löytää vaan sen mikä auttaisi.

Helpottaisi.

Selite: 
selästä ja vatsasta on n. 30% tunnottomana ja tunto palailee kun hermot korjaantuu. Ihanaa. Kutittaa niin helvetisti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot