o7 . l l . 2 o l 2

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Päivästä päivään,
yöstä yöhön.
Kontaten tai ryömien
mä pakenen,
mä pakenen.

Päivin ja öin
tulevaisuus raapii selkärankaa.
Päivin ja öin
menneisyys vetää puoleensa,
suudellen mun varpaita.

Missä myydään aikakoneita?

Voima loppuu,
pako hidastuu.
Silmät pimeydestä uupuu.

Ja pelko huutaa nukahtaessa,
kyynelissä herätessä.
Joka kerta se on todellista,

mä vihaan tätä,

ainaisia uusintoja.

Pelottaa liikaa,
vaikka on
pantteri musta
tiukasti kainalossa
pitäen mua edes hetken

turvassa.

Selite: 
Leikkaus, täältä tullaan!
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot