minun myrskyni, ja vihasit sitä

Runoilija heartshapedbox

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin, niinkuin me kaikki. Liikun, bensiininäni sävelet.
 

Sinä aikana kun olet oppinut tuntemaan minua
(osaa siitä, sillä kaikkea minä en uskalla paljastaa)

olet menettänyt itsesi,
vai olitko koskaan omasi?

ja sinut itsesi kanssa
niin kuin olit sinut minun kanssani

vaikka minä olin aina väärinpäin
kieroutunut pieni ihmissielu
joka näki seinien läpi

sinä ihailit minua
ja vihasit sitä

tänään sanot olevani epävarma
minä olenkin,
täynnä kysymyksiä
aallokossa, miten vain

mutta minun laivani kestää myrskyt

enkä piinaa enää enkeliäni
sinut minä päästän seuraavalle rannalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavaa teksitä, pidin tästä kovasti.
Laittoi lukemaan apriinkin otteeseen.

 

Käyttäjän kaikki runot