he jäävät puhumaan

Runoilija heartshapedbox

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin, niinkuin me kaikki. Liikun, bensiininäni sävelet.
 

Minä herään aamulla usvaan
ja eilisen muistikuvien hämäryyteen

vieressäni joku
joka ei edes muistuta sinua

häivyn vähin äänin
he jäävät puhumaan

tätäkö minä teen itselleni
kun minulla on ikävä?

astelen autotiellä matkalaukkuineni
jota pitkin ei mene muita kuin minä ja varjoni

ja masennus eilisestä
ja tästäkin päivästä

minä istun ruokapyötään
kuuntelen muiden juoruja
katoan ja he vain puhuvat

minä katoan
he jäävät puhumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen ja kaunis, loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot