Kyynel

Runoilija mötti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..If they hurt you, they hurt me too..
 

Mä yritän olla vahvempi kuin oon,
yritän väkisin niellä tuskan minkä sä aiheutat sanoillas ja teoillas.
Silti vaikka yritän hymyillä,
kyynel valuu pitkin poskea.
Käsillä yritän peittää kasvot,
kun en halua sun näkevän kuinka heikko oon.
Silti sä et ymmärrä olla hiljaa
antaisit mun itkeä, muhunhan sattuu.

Selite: 
Joopa joo
Kategoria: 
 

Kommentit

Hihi <: Kiitoksia !

Jokainen meistä yrittää varmasti olla joskus vahvempi mitä on (:
Mutta jokaisen kyyneleen takaa näkyy varmasti vielä hymy (:

Eli pidin tästä runosta tosi paljon (:

 

Käyttäjän kaikki runot