Pala helvettiä.

Runoilija mötti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..If they hurt you, they hurt me too..
 

Mä rakastan niin mahdottoman paljon sua,
sä vastaat niin mäkin sua.
Mä en usko sua,
ethän sä enään edes katso mua.
Haluaisin kysyä mikä on,
vaikka tiedän miten tässä käy.
En ymmärrä miten tähän päädyttiin.
Lopulta erottiin.
En silti halunnut uskoa sitä.
Sä annoit mun maistaa palan helvettiä.

Selite: 
Vanha juttu jo mut silti piti kirjottaa.. Uudet tuulet ja uudet kujeet.. ;P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot