Näkymätön pommikone

Runoilija guantanamo

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

szaga szago szaga la m'blama bschigi bschigo bschigi bschigi bschiggo bschiggo goggo goggo ogoggo a- o - auma
 

Tutka ei havaitse
näkymätöntä
pommikonetta
jonka ruumassa
pommi odottaa
kohdetta
niin kuin lapsen
katse sängyn alla
etsii pohjan vaneriin
kummia rantoja
hamuaa mahdotonta
tulevaisuutta
miehen tunteita
joihin ei ole
luottamista
koska miehet haluavat
äitinsä kohtua
niin kuin pommi
haluaa pommitusta
niin kuin kellarissa
asuu huonekaluja
niin kuin kaapin
päällä on romua
sillä kaikki on
hyvin hyvin tavallista
mutta kuka ne
asiat niihin toisiin
asioihin pisti?
Miten vaneria
tuijottavasta taikinasta
tullaan leiväksi?
Ja missä uunissa
paistoit itsesi
niin rakkaaksi
että pommitit minut
näin paljaaksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot