Hiljaisuuden jälkeen

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Pelkään

Minä pelkään että johdatan sinua
Pukeutumalla unelmaksesi
Vaikken vielä tiedä kuka olen

Hiljaa

Olen hiljaa ja annan sinun
Saada minut tuntemaan paljon
Vaikka minun pitäisi kertoa

Pimeässä

Sinuun pimeässä painaudun
Olet ihmeellisempi kuin koskaan
En tahdo kuin antautua

Sinua

Kaipaan sinua
Olet viiltänyt hiljaisuuteni auki
Sinä et vain tiedä

Selite: 
T
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot