Nyt

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Minä tahdon sanoa
Jotain oikein avointa
Jotain viisasta
Maailma sanoissa

Mutten saa auki
Sitä, missä on kaikki
Lukko on rikki

Olen pysähtynyt
Tähän pelästynyt
Kaikki ovet kiinni lyönyt

Elämään ei ole kaavaa
Ja ainoa joka minut voi tuomita
Olen minä

Sillä sinä rakastat minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upee runo, suosikkeihin ehdottomasti!!! :)

 

Käyttäjän kaikki runot