Poissaolo

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

Pahuus on vain rakkauden puutetta,
niin kuin
synkinkin pimeys on vain valon poissaoloa

Eikä ihminen synny pimeään,
vaikka silmä siihen tottuisikin

Niin ei sydänkään rakasta pahuutta
vaikka se siihen tottuisikin

synkinkin pimeys on vain valon poissaoloa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuosia Alibia lukeneena tämän tekstin sisältö tuntuu vielä suuremmalta oivallukselta. Koruton tyyli toimii hyvin yksiin tekstin aiheen kanssa.

Kaunis runo.

Upeita ajatuksia runossasi

Hyvä runosi ja totta, ilman rakkautta ja hyvyyttä on vain pahaa.

Hieno on runosi pohdinta, allekirjoitukseni tälle :-7

Upeaa pohdintaa joka saa lukijankin ajattelemaan. Hyvä!

Erittäin hyvä asenne tässä runossasi. 
 

Käyttäjän kaikki runot