Itsekkyydestä luopunut

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

On helpompaa vihata
kuin antaa anteeksi

On helpompaa loukata
kuin paikata tekonsa

On helpompaa haluta enemmän
vaikka voisi tyytyä vähempään

On helpompi pitää kiinni
kuin luopua

sillä luopuminen on
luopumista itsekkyydestä
luopumista tahdosta omistaa
luopumista halusta hallita

Kaikesta siitä, joka on esteenä rakkaudelle toisia ihmisiä kohtaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sepä se, runon anti on niin totta, mutta vaikeaa ihmisen toteuttaa. Hyvä!

Hyvä runosi siitä miten on helpompaa pahaa palvella kuin hyvää.

pistipä miettimään. Hienoa. Mahtavaa itseasiassa.

Viisaita sanoja. Ei kuitenkaan ole aina itsekästä jos ei halua luopua. Se on inhimillisyyttä.

Olet asian ytimessä. Hyvä

Siksi elämässä tarvitaan rohkeutta, hyvä runo, pistää miettimään!

Viisautta runosi laulaa, näin se on.

Aina täytyy olla aikaa rakkaudelle. Muutoin on vaikeaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot